vakantiehuizen dordogne

Vakantiehuizen en Chambres d'hotes in de Dordogne

Zie onderstaand het overzicht met vakantiehuizen en chambres d'hotes in de Dordogne. Wij bieden jullie de leukste vakantiehuizen en chambres d'hotes aan, die je rechtstreeks kan huren bij de betreffende eigenaren. Bij de meeste vakantie accommodaties is een zwembad aanwezig en zijn de eigenaren zelf ter plaatse aanwezig of anders wel een beheerder om je te helpen daar waar nodig en je te voorzien van leuke en praktische tips.

Je kan buiten de nodige informatie die vermeld staat bij de verschillende vakantiehuizen en chambres d'hotes kan je natuurlijk ook contact opnemen met de betreffende eigenaar voor extra informatie. Ook kan je beoordelingen lezen die gegeven zijn door bezoekers die jou voorgegaan zijn. De beoordelingen zijn gegeven door bezoekers die de accommodatie echt hebben bezocht, daar een beoordeling bij ons alleen gegeven kan worden op basis van een boeking bij de betreffende eigenaar. Wij zien hier op toe om een juist beeld te geven.

Kwaliteitsaccommodaties in de Dordogne

Vakantiehuizen en chambres d'hotes die (herhaaldelijk) "slecht" worden beoordeeld worden door ons verwijderd van onze website. Waarmee ook de kwaliteit van de accommodaties op www.vakantiehuizendordogne.com kunnen garanderen. Via de het contactformulier kan je contact met ons opnemen voor vragen en/of een toelichting over onze diensten. Mocht je als eigenaar jouw accommodatie willen toevoegen aan onze site of wil je een artikel of advertentie willen plaatsen dan kan dat bij Vakantiehuizen Dordogne. Je hoeft je maar eenmalig te registreren op de volgende pagina Het systeem hebben wij zo eenvoudig mogelijk gemaakt, mocht dat toch een probleem geven dan vernemen wij dat graag en helpen je graag verder. Natuurlijk zijn wij ook gebaad bij feedback om onze site nog beter / optimaler te maken. Wij kunnen verder alleen nog zeggen: "een super leuke tijd in de Dordogne" en hopelijk hebben wij jou kunnen helpen aan een leuk vakantiehuis in de Dordogne en/of een chambre d'hote.

La Lavanderaie

Cublac

- 0 beoordeling(en) - geven

De rustig gelegen – gelijkvloerse - woning voor zes personen heeft een lichtinvalrijke living met open keuken en salon. Het huis is voorzien van alle comfort. U beschikt over drie slaapkamers, een badkamer met twee wastafels en een grote douche met glazen deur.

Deze vakantiewoning heeft een verwarmd privézwembad, een poolhouse, een groot terras en een petanqueplein. Vanuit het huis heeft u een prachtig zicht op het dal en op het stadje Terrasson. Het groenscherm rond het huis en het ...

             
ja ja 3   6

€500- €1300

Info & boeken

Vakantiehuizen Dordogne

vakantiehuizen dordogne