vakantiehuizen dordogne

geselecteerde vakantie accommodaties

Maison Joliebleu

Coux et Bigaroque

- 0 beoordeling(en) - geven

Ruime, praktisch ingedeelde vakantiewoning met 4 ruime slaapkamers en overdekt houten terras. Maison Joliebleu ligt geheel vrij, omgeven door een grote tuin (4500m). Om het huis een zeer groot grasveld met diverse soorten bomen, o.a. twee grote oude eiken. De tuin ligt op het zuiden en heeft een prachtig uitzicht over de glooiende weilanden en bossen. Een heerlijke plek, waar je jezelf op je gemak zult voelen. In de tuin ligt een zwembad van 4,5 bij 9 meter met ruim zonneterras en ligbedden. ...

             
ja ja 4   8

€0- €0

Info & boeken

La Lavanderaie

Cublac

- 0 beoordeling(en) - geven

De rustig gelegen – gelijkvloerse - woning voor zes personen heeft een lichtinvalrijke living met open keuken en salon. Het huis is voorzien van alle comfort. U beschikt over drie slaapkamers, een badkamer met twee wastafels en een grote douche met glazen deur.

Deze vakantiewoning heeft een verwarmd privézwembad, een poolhouse, een groot terras en een petanqueplein. Vanuit het huis heeft u een prachtig zicht op het dal en op het stadje Terrasson. Het groenscherm rond het huis en het ...

             
ja ja 3   6

€500- €1300

Info & boeken

vakantiehuizen dordogne

Bij Vakantiehuizen Dordogne vind je het vakantiehuis dat past bij al jullie wensen. Wij zijn er voor iedereen die een vakantiewoning, villa en/of chambre d'hote zoekt, maar wij zijn er ook voor de verhuurders. Wij zijn de specialist voor de Dordogne de aangrenzende departementen op het gebied van huur en verhuur en tevens bieden wij een overzicht met wetenswaardigheden en andere informatie.

Als huurder vindt je op onze site een aanbod van accommodaties, die je rechtstreeks huurt bij de eigenaars. Verder kan je beoordelingen vinden bij de verschillende locaties om je een goed beeld te geven van het betreffende vakantiehuis of chambre d'hote.
Alleen gasten kunnen een beoordeling geven, waarbij zowel de huurder als de verhuurder verzekerd zijn van een eerlijke beoordeling.

vakantiehuis of chambre d'hote dordogne

Op deze site is er voor iedereen wel een passend vakantiehuis of chambre d'hote.
Kijk gerust even rond op onze site en stel gerust je vraag, vertel iets wat leuk is om te weten of om te bezoeken in de Dordogne, geef een beoordeling na het bezoeken van een accommodatie van onze site of doe je reservering via de pagina van het betreffende accommodaties. Je hebt rechtstreeks contact met de eigenaar, ook je reservering gaat direct via de eigenaar.
Natuurlijk zijn wij er ook om jou op weg te helpen, dus heb je een vraag voor ons laat het gerust weten via ons contactformulier.

verhuren

Je bent de eigenaar van een vakantiehuis en/of een chambre d'hote, dan verwelkomen wij jou graag en bieden je de mogelijkheid om gratis jouw accommodatie op onze site te plaatsen. Je kan je zeer eenvoudig aanmelden en vervolgens kan je alles vertellen over jouw gite en/of chambre d'hote.
Weet wij doen er alles aan om met onze site een grote groep met bezoeker van de Dordogne te bereiken. Wij adverteren en zijn constant bezig om onze website en daarmee jou vakantiehuis / chambre d'hote onder de aandacht te brengen. En ja, een vermelding op onze site is gratis. Wacht daarom niet langer want wij hebben al vele bezoekers van de Dordogne een leuke plekje kunnen bieden bij de op onze site vermelde eigenaren.

Kwaliteits accommodaties in de Dordogne

Accommodaties die (herhaaldelijk) "slecht" worden beoordeeld worden door ons verwijderd van onze website. Waarmee ook de kwaliteit van de accommodaties op www.vakantiehuizendordogne.com kunnen garanderen. Via de het contactformulier kan je contact met ons opnemen voor vragen en/of een toelichting over onze diensten. Mocht je als eigenaar jouw accommodatie willen toevoegen aan onze site of wil je een artikel of advertentie willen plaatsen dan kan dat bij Vakantiehuizen Dordogne. Je hoeft je maar eenmalig te registreren op de volgende pagina Het systeem hebben wij zo eenvoudig mogelijk gemaakt, mocht dat toch een probleem geven dan vernemen wij dat graag en helpen je graag verder. Natuurlijk zijn wij ook gebaad bij feedback om onze site nog beter / optimaler te maken. Wij kunnen verder alleen nog zeggen: "een super leuke tijd in de Dordogne" en hopelijk hebben wij jou kunnen helpen aan een leuke passende accommodatie.

Vakantiehuizen Dordogne

vakantiehuizen dordogne